Landerd

Bellen met de burgemeester

Door Burgemeester Marnix Bakermans

Vorige week was er weer een naturalisatieceremonie. Dit zijn telkens weer bijzondere bijeenkomsten. Deze keer mocht ik het Nederlanderschap toekennen aan een vader en zijn zoon. Zij lieten me een indrukwekkend filmpje zien over hun gezin in Syrië en hoeveel er kapot is gemaakt daar. Mij is nogmaals duidelijk geworden hoe belangrijk het is dat we de mensen hier in Landerd een toekomst bieden en ondersteunen.

Bijeenkomst provincie
Op uitnodiging van de provincie ben ik aanwezig geweest bij een bijeenkomst van de Koningshoeve. Dat is een netwerkbijeenkomst van Brabantse bestuurders en directeuren van bedrijven. Doelstelling van de provincie is om bestuurlijk, ondernemend, cultureel en sportief Brabant elkaar te laten ontmoeten.

Kermis Zeeland
Ik heb de kermis in Zeeland officieel geopend. Inmiddels kunnen we terugkijken op een zeer goed bezochte kermis met de gezellige straatfeesten: tevreden kermisexploitanten én tevreden bezoekers.

Lastig
In onze organisatie zijn dagelijks veel mensen hard aan het werk om deze gemeente nog mooier te maken en om de inwoners en bedrijven goed van dienst te zijn. Helaas maken we soms ook mee dat onze medewerkers in lastige situaties terechtkomen of zich bedreigd voelen. Helaas was hier afgelopen week weer een voorbeeld van. Laat ik er duidelijk over zijn: bij de gemeente Landerd is altijd ruimte voor een goed gesprek, maar wel met fatsoen. Dreigementen horen hier niet bij.

Kinderen gezocht!
Ik ben op zoek naar jonge koks uit Landerd om mee te doen aan de Keukenbazen Battle. De leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Vorm samen met één of twee anderen een team en maak een hoofdgerecht met lekkere en gezonde producten uit de buurt. Een chefkok beoordeelt de gerechten en coacht het winnende team op weg naar de finale. Die is op zaterdag 6 oktober in ’s-Hertogenbosch. Ga voor informatie en aanmelden naar www.keukenbazen.nl en maak mij een jaar lang de SmaakBurgemeester van Nederland.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties