Landerd

Belevingsonderzoek begrazing De Maashorst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST- Het begrazingsgebied van De Maashorst wordt beheerd volgens het principe 'procesnatuur' met inzet van grote grazers. Dit jaar wordt de begrazing in het natuurgebied geëvalueerd, onder meer met een onderzoek naar ervaringen van gebruikers. 

In de evaluatie worden de effecten van de begrazing met grote grazers onderzocht op de ecologie van het gebied en op de beleving en ervaring van recreanten en bezoekers van de Maashorst. "We hopen dat een breed scala aan respondenten bereid is mee te doen aan het onderzoek, zodat we een representatieve uitkomst van het belevingsonderzoek krijgen", zegt Kelly van Lith van Team De Maashorst.

Meedoen kan door het anoniem invullen van een vragenlijst en door eventueel aanvullend mee te werken aan een telefonisch interview waarin dieper op bepaalde vragen wordt ingegaan. In dat geval is de ingevulde vragenlijst niet meer anoniem. "Het invullen neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Aan het eind van de vragenlijst kun je aangeven of je tevens gebeld wilt worden voor een verdieping per telefonisch interview. Wij maken een blinde selectie uit de aanmeldingen die we hiervoor krijgen."

Onder de deelnemers worden 2 rondleidingen voor 2 personen met een persoonlijke gids door De Maashorst verloot. Invullen van de vragenlijst kan tot uiterlijk 10 juni.

Meedoen aan het onderzoek kan door het anoniem invullen van een vragenlijst via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDIWFF9go3d4rCLQ6UVkMGLJOmGCQ2Qb6uD4hahPbp0TcA2g/viewform?vc=0&c=0&w=1.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties