Landerd

Gratis hulp bij belastingaangifte 2017

Belastingcafé bibliotheek Schaijk en Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/ZEELAND - De blauwe envelop verdwijnt, de belastingaangifte blijft. Nu en in de toekomst vult u hem digitaal en via internet in. Bent u digitaal vaardig, maar kunt u als het op belastingen aankomt wel wat ondersteuning gebruiken? Dan bent u van harte welkom bij het belastingcafé in de bibliotheken van Schaijk en Zeeland.

Heeft u een werkende DigiD? En alle gegevens bij de hand die nodig zijn voor de aangifte? Dan kunt u terecht bij het Belasting-café. U vult uw belastingformulier zelf in. Als u hierbij fiscale vragen heeft kunnen de vrijwilligers u op weg helpen. We raden u aan om uiterlijk 1 uur voor het einde aanwezig te zijn, zodat u uw aangifte volledig kunt afronden. Vooraf aanmelden is handig, dan bent u zeker van assistentie. Deze service is bestemd voor particulieren, niet voor ondernemers of zzp'ers.

Wanneer en waar?
Het Belastingcafé is op donderdag 15 maart van 9.30 tot 11.30 in de bibliotheek Schaijk en donderdag 19 april van 9.30 tot 11.30 uur in de bibliotheek Zeeland.
Wilt u zich aanmelden voor het Belastingcafé? Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0486-461788, contactschaijk@nobb.nl of contactzeeland@nobb.nl

Belastingcafé Landerd is een initiatief van de Bibliotheek Landerd in samenwerking met ONS Welzijn en KBO Schaijk en Zeeland.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties