Landerd

Bellen met burgemeester Marnix Bakermans

Bedankt en het ga u goed!

Door Burgemeester Marnix Bakermans

Het moment is daar: de laatste Bellen met… de afgelopen weken heb ik vooral teruggekeken naar wat er allemaal is gebeurd, ontwikkeld, bedacht en gerealiseerd in Landerd. En dat is ontzettend veel! Daar ben ik trots op. Ondanks een licht weemoedige gevoel, kijk ik terug op een mooie periode.

Corona
Helaas zitten we weer in een lockdown, Nederland zit op slot. Dat is spijtig en verdrietig, voor iedereen. Niet alleen voor de ondernemers die hun kerstomzet in rook zien opgaan, ook voor de kinderen die nu niet het kerstspel kunnen spelen, voor de ouderen die mogelijk weer eenzame dagen tegemoet zien. Kortom: het raakt ons weer allemaal. Ik wil u voor de laatste keer oproepen om er voor elkaar te zijn en naar elkaar om te kijken. Het hoeft niet groots te zijn een klein gebaar maakt vaak al een groot verschil. Hou moed en blijf vooral gezond!

Bedankt en het ga u goed!
Meer dan dit kan ik niet zeggen. Hartelijk dank voor uw bijdrage aan de Landerdse samenleving. Dat wat we hebben bereikt, deden we met elkaar. Dat is bijzonder. Ook hartelijk bedankt voor de kaarten en attenties die we mochten ontvangen. Bedankt voor alles en het ga u goed!

Marnix Bakermans
Burgemeester gemeente Landerd

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties