Landerd

‘Ask a local’

Ambassadeurs gezocht uit Reek, Schaijk en Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Een fraai plekje in de natuur. Een bijzondere horeca-ervaring. Een mooie fietsroute. Inwoners van Reek, Schaijk en Zeeland weten als geen ander wat de leukste plekjes en meest interessante locaties in Landerd zijn. De VVV Landerd is daarom op zoek naar tips en suggesties voor de meest interessante uitjes en vrijetijdsbestedingen. "Een fraai en onbekend plekje in de natuur? Als enthousiaste ‘local’ kun je jouw favoriete uittips delen met andere mensen."

‘Ask a local’ is een initiatief van VisitBrabant waarbij inwoners van Brabant hun uit-tips delen, zodat mensen van buitenaf hier ook van kunnen genieten. De VVV Landerd gaat ook aan de slag met dit idee. "Inwoners weten immers als geen ander wat hun gemeente en de provincie zo mooi maakt. Het gaat hierbij om onafhankelijke tips. Het is niet de bedoeling om je eigen (commerciële) bedrijf of activiteit te promoten. Natuurlijk kun je als ondernemers wel andere uit-tips uit jouw omgeving delen."

Aanmelden
Heb je bijzondere tips en ken je ‘verborgen pareltjes’ die je graag met anderen wilt delen? Dan kun je je als ‘local’ aanmelden en ambassadeur worden voor je eigen omgeving. "We zijn op zoek naar mensen van alle leeftijden en met verschillende interesses. Enthousiaste Reekenaren, Schaijkenaren en Zellanders die als ambassadeur willen optreden willen we graag belonen. De eerste vijf mensen die zich als ‘local’ aanmelden ontvangen een kleine attentie als waardering. Hierbij kun je kiezen uit een (fiets/wandel) jaarboek van Route.nl, een fiets- of wandelroute-knooppuntenkaart van de regio of een grote Docus de Dasknuffel."

Aanmelden kan via www.vvvlanderd.nl/waar-te-gaan/ask-a-local.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties