Schrijf je in op Arenalokaal.nl/EK-pool

Win prachtige prijzen in de Arena EK-pool

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Twee weken voor de start van het Europees Kampioenschap voetbal loopt de oranjekoorts in ons land langzaam maar zeker op. De oranje fanartikelen vinden gretig aftrek, de eerste huizen en straten zijn al in oranjesferen gehuld en de eerste enthousiaste deelnemers aan de grote Arena EK-pool hebben zich inmiddels aangemeld via www.arenalokaal.nl/ek-pool. 

Beleef een relaxte sportzomer met de hoofdprijs van de Arena EK-pool.

Deelnemers aan de EK-pool kunnen zich tot vrijdag 11 juni 20 uur online inschrijven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan per e-mail een link naar de EK-poolwebsite. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de redactie van Arena via redactie@arenalokaal.nl

Prijzenpot
De prijzenpot van de Arena EK-pool puilt inmiddels uit en er komen nog dagelijks nieuwe prijzen bij. Naast de spectaculaire hoofdprijs, een superdeluxe relaxfauteuil ter waarde van 1295 euro van Teun Arts Meubelen in Sint Hubert, maken deelnemers kans op onder meer een dinerbon voor twee personen van restaurant De Potter, een sportboekenpakket en pubquizspel van The Read Shop, een delicatessepakket van Lekkerz van hier, cadeaubonnen van Happy Sports, Snufenshoe en Albert Heijn Christiaens, frisdrankpakketten van Frisdrank Gigant en tickets voor recreatiepark De Bergen in Wanroy.

Daarnaast verloten we na iedere wedstrijddag een fraaie voetbal van Bento Sport & Teamwear. Het complete prijzenpakket, met een gezamenlijke waarde van ruim 2.000 euro, wordt vrijdag 11 juni bekendgemaakt.

Ik ontvang graag per e-mail de deelnamelink naar de Arena EK-pool en de voorwaarden om mee te dingen naar de prachtige prijzen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties