Wereldlichtjesdag bij Buitenplaats Zevenhutten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


(advertorial)

Op 13 februari 2015 kregen wij de uitslag van het onderzoek van onze zoon Vince. 'Acute Lymfatische Leukemie' (ALL). Hij was 17 jaar oud en voor die tijd had hij nooit niets gemankeerd. Na een opvolgende periode van veel zware chemobehandelingen, werd in juli 2015 de stamcel-transplantatie (van onze oudste zoon) bij Vince toegepast. Deze succesvolle stamceltransplantatie leek in eerste instantie zijn redding, maar een tegenreactie van zijn lichaam werd hem uiteindelijk na enkele maanden fataal. Na acht maanden te hebben geleefd tussen hoop en vrees overleed Vince op 18 jarige leeftijd. Onze wereld stortte ineen en de tijd stond even stil… De herdenkingsavond was voor ons zeer waardevol. In een warme en sfeervol ingerichte ruimte hebben wij onder zeer grote belangstelling Vince herdacht.

Elk jaar op de tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. In 2021 is dat op zondag 12 december. Op deze dag, om 19 uur ’s avonds, steken mensen over de hele wereld kaarsjes ter gedachtenis aan.
De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben, en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Voel je je betrokken op welke manier dan ook, meld je dan aan via de website www.zevenhutten.nl. Dan ben je van harte welkom vanaf 18.30 uur bij Buitenplaats Zevenhutten. Hoenderberg 9 in Cuijk.

Meer info: info@zevenhutten.nl of www.zevenhutten.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties