Inschrijven kan nog tot vrijdag 11 juni 20 uur

Waarde prijzenpakket Arena EK-pool loopt op tot 2.500 euro

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - De afgelopen weken schreven al tientallen voetballiefhebbers uit Landerd, Grave, Herpen en Ravenstein zich in voor de Arena EK-pool. Zij maken kans op tal van prachtige prijzen. De totale waarde van het prijzenpakket is inmiddels opgelopen tot bijna 2.500 euro. Inschrijven voor de EK-pool kan nog tot vrijdagavond 11 juni 20 uur via www.arenalokaal.nl/ek-pool. 

Spectaculaire hoofdprijs van de Arena EK-pool is een superdeluxe, volledig verstelbare relaxfauteuil ter waarde van 1.295 euro van Teun Arts Meubelen in Sint Hubert.
Maar er is nog veel meer moois te winnen. Wat te denken van dinerbonnen van De Potter en De Notaris in Schaijk? Of een overheerlijk speciaalbierpakket van herberg D'n Brouwer in Zeeland. Verder stelt Jumbo Eijsermans uit Zeeland drie EK-boodschappenpakketten beschikbaar en The Read Shop in Schaijk een sportboekenpakket en pubquizspel. Ook maak je als deelnemer aan de EK-pool kans op een delicatessepakket van Lekkerz van hier in Schaijk, cadeaubonnen van de Schaijkse ondernemers Happy Sport, Snufenshoe en Albert Heijn Christiaens, frisdrankpakketten van Frisdrank Gigant Schaijk en tickets voor avonturenpark De Bergen in Wanroy.
Daarnaast verloten we na iedere wedstrijddag een fraaie voetbal van Bento Sport & Teamwear. Het complete prijzenpakket, met een gezamenlijke waarde van bijna 2.500 euro, wordt vrijdag 11 juni bekendgemaakt.

Voorspellen
Deelnemers aan de EK-pool voorspellen de uitslagen van alle wedstrijden, de finales en de uiteindelijke Europees kampioen. Ook is er een aantal bonusvragen. De stand van de deelnemers wordt automatisch bijgehouden op de EK-poolwebsite en de tussenstanden worden ook wekelijks gepubliceerd in de papieren versie van Arena.

Schrijf je in!
Deelnemers aan de EK-pool kunnen zich tot vrijdag 11 juni 20 uur online inschrijven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan per e-mail een link naar de EK-poolwebsite. Voor meer info kun je contact opnemen met de redactie van Arena: redactie@arenalokaal.nl

Ik ontvang graag per e-mail de deelnamelink naar de Arena EK-pool en de voorwaarden om mee te dingen naar de prachtige prijzen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties