Vrijwilligerspunten Sociom gaan 31 augustus weer open

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Het coronavirus heeft ook de vrijwilligerspunten van Sociom in het Land van Cuijk en West Maas & Waal geraakt. Het zorgde ervoor dat de fysieke balies tijdelijk moesten sluiten en lopende vragen anders werden opgepakt. Vanaf maandag 31 augustus zijn de Vrijwilligerspunten weer geopend voor alle inwoners in het Land van Cuijk en West Maas & Waal.

"Zoek je vrijwilligerswerk, of ben je als organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers? Wij helpen je graag op een van onze Vrijwilligerspunten. Op onze digitale vacaturebank vrijwilligers.sociom.nl vind je de meest actuele vacatures. Wist je dat je als organisatie ook zelf vacatures kunt plaatsen?

Wil je persoonlijk contact met één van de medewerkers van het Vrijwilligerspunt? Loop dan binnen bij een van onze vijf locaties in het Land van Cuijk. In West Maas en Waal is geen fysiek Vrijwilligerspunt, maar kun je ons wel via telefoon of e-mail bereiken. Op de website van Sociom vind je alle informatie rondom contactgegevens, locaties en openingstijden."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties