Platform met vacatures online

Volop banen beschikbaar bij nieuwe gemeente Land van Cuijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - De nieuwe gemeente Land van Cuijk gaat 1 januari van start. Voor deze gemeente worden de komende maanden nog een heleboel nieuwe collega’s gezocht. De vacatures staan vanaf nu op www.werkenbijlandvancuijk.nl en worden gedeeld via onder andere LinkedIn.

De vacatures komen stapsgewijs online te staan. Hiervoor heeft de gemeente gekozen omdat er dan voor iedere kandidaat voldoende tijd en ruimte is. Sinds 20 oktober staan de eerste vacatures op de website www.werkenbijlandvancuijk.nl. In totaal komen er zo'n tachtig banen beschikbaar. Deze vacatures komen voornamelijk vrij omdat in de aanloop naar de fusie vrijgekomen plekken (bijvoorbeeld door vertrek van een medewerker) met tijdelijke inhuur werden ingevuld. De posities komen nu voor vaste medewerkers beschikbaar. Daarnaast is de nieuwe gemeente groter in omvang en zijn er nieuwe uitdagingen en ambities waardoor ook nieuwe functies nodig zijn.

Samen bouwen
Om de nieuwe vacatures onder de aandacht te brengen staat niet alleen dit nieuwe platform vanaf vandaag online, maar gaat de gemeente ook actief op zoek naar werkzoekenden. Dit gebeurt via de campagne ‘We bouwen samen aan een nieuw land’.


 

De nieuwe gemeente Land van Cuijk bestaat uit een herindeling van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis en gaat per 1 januari 2022 van start. In deze nieuwe organisatie zijn straks ongeveer 800 medewerkers werkzaam.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties