Sfeervol restaurant in monumentale boerderij Nederasselt

Vesta viert vijfjarig bestaan met leuke acties

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

NEDERASSELT - Bij Vesta in Nederasselt worden al vijf jaar lang overheerlijke gerechtjes door goedlachse en gastvrije bediening geserveerd. De gast bepaalt zelf het aantal rondes en dat voor een vaste prijs. Het concept is dan ook echt 'eindeloos genieten'. Een gezellige avond uit, genieten met familie, vrienden, collega's of gewoon je geliefde.

Vesta is gevestigd in een monumentale boerderij en ligt op een steenworp afstand van de Graafse brug. De nostalgie spat ervan af, want het interieur van het sfeervolle restaurant ademt vintage. Ook in de zomer is het prachtig. Vanuit de terrastuin heb je een geweldig uitzicht op de John S. Thompsonbrug.

Wie jarig is, trakteert
De hele maand maart staat in het teken van vijf jaar Vesta. Gasten krijgen een polaroidfoto van hun gezelschap mee als presentje. Door tijdens je bezoek in te checken op Facebook maak je kans iets te winnen. Op dinsdag 5, vrijdag 15 en maandag 25 maart worden telkens vijf leuke prijzen verloot. Aan het einde van de maand verloot Vesta onder alle check-ins nog een overnachting met ontbijt in een hotel naar keuze. Tevens krijgen alle gasten ook nog een kortingskaartje waarmee vijf maanden lang, van april tot en met augustus, 5 euro korting per persoon wordt verkregen op de totale rekening.
Het enige dat je hoeft te doen om hiervan te profiteren, is in de maand maart te gaan eten bij Vesta. Een heerlijk avondje eindeloos genieten plus kans op mooie prijzen. Dat wil toch iedereen!

Restaurant Vesta is gevestigd aan de Eindsestraat 7 in Nederasselt. Meer informatie op www.restaurantvesta.nl of bel met 024-6222366.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties