Wereldlichtjesdag bij Buitenplaats Zevenhutten

'Verhalen delen, verhalen in ere houden, je verhaal kwijt kunnen'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

CUIJK - Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk is een plek waar je elkaar ontmoet en die je verbindt. "Op zondag 8 december vanaf 14.30 uur gaan we ook bij de Buitenplaats 'licht' met elkaar verbinden, met diverse activiteiten. Heel laagdrempelig is de wandeling waar je aan kunt deelnemen. Want als je loopt, ontspan je en kom je mentaal makkelijk in beweging. De wandeling is onder begeleiding van Shirley Leijten en Marieke van de Boogaart."

Ook jongeren en ouders kunnen hun verhaal kwijt tijdens de middag. Jongeren vertellen hoe zij omgaan met een groot verlies. Dit alles onder begeleiding van Gertie Mooren, bekend van de jongerengroep Ik zet mijn Masker af. Tevens presenteert zij haar nieuwste boek. Of deel jouw mooiste momenten in de herinneringsboom die buiten staat. Onder het genot van glühwein of een warme chocomelk en je handen warmend bij een vuurkorf.
"Net als de hele wereld zorgen we er samen voor dat er om 19 uur een hartverwarmend lint van lichtjes ontstaat."

Buitenplaats Zevenhutten is gelegen aan de Hoenderberg 9 in Cuijk. Voor de volledige tijden van de activiteiten, aanmelden en meer informatie kunt u terecht op www.zevenhutten.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties