Veel waardering voor In Memoriam-concert Schrijen Afscheid en Herinnering

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Zondagmiddag 8 november vond, ditmaal zonder de nabestaanden, het jaarlijks terugkerende In Memoriam-concert plaats bij Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk. De nabestaanden konden via een livestream het concert horen en zien. "De reacties die we hebben ontvangen waren hartverwarmend", laat het organiserende Schrijen Afscheid en Herinnering weten. "De mooie ondersteunende woorden en liedjes hebben de nabestaanden goed gedaan."

Een nabestaande schreef: “Dit doet zo goed. Het gemis is al groot, maar nu mis ik ook het bezoek, wat veel minder is met corona. Ook dat er niet zoveel mensen op de uitvaart waren, doet nog steeds pijn. Het alleen zijn en de eenzaamheid vallen me zwaar. Wat doet zo’n concert je dan goed! Dat er mensen zoals Schrijen zijn die daar oog voor hebben, die dat begrijpen. Je voelt je gezien en gehoord, dat ontroert me.”

Schrijen wil juist in deze periode met dit concert een troost en steun zijn voor meer mensen in de regio. "Ook voor mensen die niemand hebben verloren wordt het concert ter beschikking gesteld. Er zijn meer mensen die door de Coronatijd het heel moeilijk hebben. Het concert is opgenomen en zal de komende week aan de regionale tv zenders ter beschikking worden gesteld. Ook de verzorgingstehuizen die daar interesse in hebben worden benaderd. Maar uiteraard mogen instanties ook contact met ons opnemen via 0485-521111 of een mailtje sturen."

Troostboom
Daarnaast heeft Schrijen een troostboom staan op al haar locaties. "Dit initiatief wordt omarmd door de mensen. Iedereen die op welke manier dan ook steun ondervindt om een kaartje met troostwoorden, een gedachte of een mooie herinnering te delen in de troostboom is van harte welkom. Heeft u geen kaartje, dan hebben wij dat voor u."

In de maand november kunt u van maandag tot en met vrijdag van 11.30 tot 13.30 uur en 15.30 tot 17.30 uur terecht op de locaties in Boxmeer (Hollesteeg 1a) en Cuijk (Hoenderberg 9). En op zondag van 14 tot 16 uur in Gennep (Kleermakersgroes 150).

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties