Vrijdag 13 december lezing in dorpshuis De Phoenix in Schaijk

'Vasomotietherapie laat uw lichaam beter functioneren'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

Een groot aantal mensen heeft te kampen met chronische klachten en pijn. De reguliere gezondheidszorg biedt daar lang niet altijd een oplossing voor en vaak wordt gezegd: ‘U moet er mee leren leven’. Volgens Mario Bardoel uit Oploo kan dat anders. Hij boekt al jarenlang uitstekende resultaten met vasomotietherapie.

Mario Bardoel demonstreert de vasomotietherapie-mat.

Bardoel maakt een kleine vijf jaar geleden kennis met vasomotietherapie. "75 procent van de ziektebeelden vermindert of verdwijnt, werd mij verteld." In eerste instantie is Mario erg sceptisch over de methode. "Eerlijk gezegd dacht ik: dit is te mooi om waar te zijn. Samen met oud-huisarts Jan Hoevenaars uit Elsendorp ben ik vasomotietherapie daarom serieus gaan onderzoeken. Al snel raakten wij overtuigd van de uitstekende resultaten die vasomotietherapie oplevert. Het laat het lichaam beter functioneren en na de behandeling wordt ook het zelfgenezend en herstellend vermogen van het lichaam gereactiveerd. Toen ik besloot een cursus te gaan volgen zei Jan: ik ga met je mee. Wanneer een huisarts met een staat van dienst van 38 jaar dat zegt, dan geeft dat natuurlijk veel vertrouwen."

Stimulatie van de doorbloeding
Vasomotie betekent in het Latijn: stimulatie van de doorbloeding. Bardoel legt uit hoe de therapie werkt. "Het kost weinig moeite. Het enige wat je moet doen is twee keer per dag acht minuten op een mat gaan liggen of zitten. Dat kan gewoon thuis. Het is een veilig, medisch erkend en door TÜV gecertificeerd apparaat, dat makkelijk is te bedienen. En je voelt er niets van. De mat zorgt voor een betere doorbloeding van de kleinste bloedvaten. Bijkomend voordeel van een betere doorbloeding is dat het eigen immuunsysteem van het lichaam zelf weer meer en meer de ontstekingen aan kan pakken. Pijnen verminderen of verdwijnen hierdoor."

Geen baat, geen kosten
Als leverancier van zorghulpmiddelen (Lemar Hulpmiddelen in Oploo, red.) komt Mario Bardoel samen met zijn vrouw Sophie veel mensen tegen met chronische klachten en energieproblemen. Om voor deze en andere mensen met pijnklachten de drempel zo laag mogelijk te maken om vasomotietherapie uit te proberen, biedt hij de mat op ‘geen baat, geen kosten-basis’ aan voor een proefperiode van 4 maanden. "Het is geheel vrijblijvend. Ik kom bij de mensen thuis om het apparaat te installeren. Wanneer iemand na 4 maanden geen baat heeft bij de therapie dan hoeft hij of zij niets te betalen. Mensen kunnen de mat dan gewoon teruggeven."
Tijdens de proefperiode en ook daarna wordt men intensief begeleid. Mario: "Dankzij vasomotietherapie verbetert de kwaliteit van leven vaak enorm en ook voor mensen in hun omgeving is dat prettig."

Meer informatie
Bardoel wordt bij de vasomotietherapie ondersteund door oud-huisarts Jan Hoevenaars en een medisch specialist uit Enschede. Samen met hen bespreekt hij cliënten met specifieke en hardnekkige klachten. Hoevenaars is ook het aanspreekpunt voor cliënten met bijzondere aandoeningen.

Meer weten over vasomotietherapie? Neem dan vrijblijvend contact op met Mario Bardoel via 0485-385858 of info@vasomotietherapie.nl of kijk op www.vasomotietherapie.nl.


Vasomotietherapie biedt uitkomst bij tal van aandoeningen
Een greep uit de met vasomotietherapie te behandelen kwalen: diabetes, hoge bloeddruk, artrose, koude handen en voeten, eczeem, slapeloosheid, reuma, burn-out, fybromyalgie, ME/CVS (chronische vermoeidheid), MS, aderverkalking, whiplash, rugpijn, bronchitis, jicht, spataderen, kramp, rusteloze benen, pijnlijke spieren en gewrichten, COPD en Q-koorts.
Vasomotietherapie bevordert de werking van alle organen.


Lezing in Schaijk
Om ook mensen uit Schaijk en omgeving kennis te laten maken met vasomotietherapie verzorgen Mario Bardoel en dokter Jan Hoevenaars op vrijdag 13 december vanaf 20 uur een lezing in dorpshuis De Phoenix aan de Pastoor van Winkelstraat 11 in Schaijk. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie: 0485-385858 of info@vasomotietherapie.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties