Vanaf nu Arena Mediacentrum

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

27 jaar geleden is Arena opgericht. Zoveel jaren later biedt Arenalokaal veel meer diensten aan. Naast het uitgeven van Arenalokaal, kan je ook terecht voor drukwerk en verspreiding, het vervaardigen van huisstijlen en campagnes, het opzetten van websites en webshops, het opzetten en beheren van socialmediapagina’s, het schrijven van teksten en fotografie. De naam van het huis-aan-huisblad weerspiegelt niet meer volledig de identiteit van het bedrijf. Daarom heten wij vanaf nu Arena Mediacentrum. Een allesomvattende naam van de aangeboden diensten.

Gigantisch lokaal bereik
Wij kunnen onze zakelijke dienstverlening aan een gigantisch lokaal bereik koppelen. We hebben zo’n 160.000 pageviews per maand op onze nieuwssites en bereiken bijna 6.500 mensen via onze socialmediakanalen. Daarnaast bereiken we offline, via onze huis-aan-huiskranten, 16.500 huishoudens. Dat maakt ons onderscheidend!

Lees alles over ons bereik, onze visie, de geschiedenis en onze aangeboden diensten in dit katern en neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website www.arenamediacentrum.nl.

|Doorsturen

Louis Sparidans

2021-07-11 13:55:13


Van harte proficiat met deze nieuwe opzet, Sergio.
Ik wens je graag alle succes toe!

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties