Gft-container nog niet

Vanaf 15 februari weer inzameling afvalzakken in Land van Cuijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Vanaf maandag 15 februari worden in het Land van Cuijk weer zoveel als mogelijk huis-aan-huis de afvalzakken ingezameld volgens de afvalkalender. "Dit geldt dus voor de plastic zakken en blauwe tariefzakken. De gft-container zamelen we niet in", laten de gemeenten in het Land van Cuijk weten.

"De gft-container halen we niet op", geven de gemeenten aan. "Het risico bestaat dat de inhoud vastgevroren zit in de container en dat de deksels nog vastgevroren zijn. Ook kunnen de stoepen en bermen nog glad zijn en bedekt met hopen sneeuw. De gft-container kunt u bij u thuis laten staan tot de volgende gft-inzameling. Kijk hiervoor op de afvalkalender."

Afvalzakken
Doordat de afgelopen week veel sneeuw is gevallen en door langdurig aanhoudende strenge vorst, kan dit er voor zorgen dat de afvalinzamelaars niet overal kunnen komen. "We doen ons best om alle afvalzakken overal op te halen. De inzamelaar bekijkt ter plaatste of het verantwoord is om gladde of slecht toegankelijke wegen in te rijden. Mocht het zo zijn dat de afvalzakken ’s avonds nog aan straat staan, neem deze dan alstublieft weer mee naar huis. Wij vragen om uw begrip hiervoor."

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties