Spectaculaire LED-show bij Buitenplaats Zevenhutten op Wereldlichtjesdag 8 december

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

CUIJK - Wereldlichtjesdag bij Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk, op zondag 8 december vanaf 14.30 uur, is een uitje voor het hele gezin. Qua sfeer, maar ook zeer zeker de LED-show die tijdens het overheerlijke stamppotbuffet te zien is. De Buitenplaats wordt op een bijzondere manier aangekleed met veel licht, het is meer dan de moeite waard om langs te komen op zondag 8 december.

De LED-show wordt verzorgd door een getalenteerde jonge artiest, die al jaren ervaring heeft met optreden in België en in het buitenland. Aangezien hij traint en optreedt met verschillende groepen, vormen veel mensen voor hem een inspiratiebron. Daaruit ontwikkelde hij een eigen en unieke technische stijl met LED. Het is een waar plezier om hem ‘on stage’ aan het werk te zien.

En heb jij die ene bijzondere foto van jullie gezin voor op de fotowand? Eén bijzonder verhaal wil Buitenplaats Zevenhutten graag eren, bewaren en onvergetelijk maken. Hoe? Daarvoor nodigt de buitenplaats je graag uit om langs te komen.

Buitenplaats Zevenhutten is gelegen aan de Hoenderberg 9 in Cuijk. Meer informatie en het hele programma staat op www.zevenhutten.nl/wereldlichtjesdag

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties