Sokkeltocht is leuke activiteit voor gezinnen met kinderen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Op zoek naar een leuke gezinsactiviteit voor de zomervakantie? Doe de Sokkeltocht, drie leuke wandeltochten langs ‘helden op sokkels’ in het Land van Cuijk. Onderweg luister je naar de spannende verhalen over de helden van vroeger, verteld door drie bekende inwoners van het Land van Cuijk: politicus Emile Roemer, zangeres Loes Wijnhoven van Clean Pete en Youtuber Govert Sweep.

De Sokkeltocht bestaat uit drie routes: een stadsroute door Grave, een waterroute langs De Kuilen in Mill en een bosroute door de Overloonse Duinen. Je hoeft niet per se alle drie routes te lopen, maar om de geheime code van twaalf letters en cijfers te kunnen kraken moet je wel alle verhalen luisteren en alle sokkels (twee per route) bezoeken. Wie de geheime code weet, maakt kans op een unieke prijs: een 3D-beeldje van jezelf. Op een sokkel uiteraard.

Sowieso wordt iedereen die zich inschrijft beloond. Elke betalende deelnemer krijgt een gratis paar kleurrijke heldensokken van het Land van Cuijk. Bovendien kun je dan ook extra sokken bestellen voor de gezins- en familieleden en vrienden, die samen met jou de Sokkeltocht lopen. Kijk voor meer informatie en boekingen op www.sokkeltocht.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties