Sociom lanceert Mantelzorg- & Vrijwilligersplein

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Centrum Mantelzorg en Blink Regio Land van Cuijk versterken sinds 1 januari het Vrijwilligerspunt van Sociom. Door de expertises van deze organisaties te bundelen, is er nu één centrale plek waar alle ondersteuning en expertise op het gebied van mantelzorg en vrijwillige inzet in het Land van Cuijk samenkomt. Dat betekent nog betere ondersteuning voor mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Met één doel: hulpvragers én alle betrokkenen zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit centrale punt steekt zich in een nieuw jasje met een nieuwe naam: Het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein.

De ervaren medewerkers van dit nieuwe plein staan klaar voor alle inwoners, verenigingen en professionals met informatie, advies, cursussen én met een luisterend oor. Zo is dit team niet alleen de hulpvragers van dienst, maar versterkt het ook de samenwerking tussen mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Dat is zeer welkom in deze tijd waarin de zorg steeds meer bij de mensen thuis komt te liggen. Ook het vinden van vrijwilligers, de bemiddeling en het matchen van vrijwilligers met de vraag is een belangrijk onderdeel. Een nieuwe naam betekent ook een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website. Dit alles wordt, heel toepasselijk, in de week van de Dag van de Mantelzorg gelanceerd.

Bereikbaarheid
Voor alle betrokkenen verandert er niets: zij kunnen nog steeds gebruik maken van de bekende diensten. Inwoners en professionals kunnen het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein telefonisch bereiken via 0485-700500 of per e-mail via mvplein@sociom.nl. Meer weten of de frisse look bekijken? Kijk op www.mvplein.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties