Schrijf je nog in voor Brabants Oerparcours in Mill

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MILL - Na een jaar van afwezigheid keert zondag 29 maart het Brabants Oerparcours terug voor de achtste editie. Het is een laagdrempelige survivalrun in de Groespeel in Mill. Start en finish zijn op het sportpark bij Hockey Club Mill aan de Langenboomseweg. De organisatie is in handen van een werkgroep namens Stichting Beweegtuin en Stichting Ontdek Mill.

De achtste editie van het Brabantse Oerparcours staat op het programma. (foto: Cockie Kremers)

Inschrijven als deelnemer is nog mogelijk via www.oerparcours.nl. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Dit is inclusief een speciaal Oerparcours-shirt. Omdat deze shirts tijdig besteld moeten worden, is op korte termijn aanmelden verstandig. Dan is het shirt zeker in je eigen maat beschikbaar. Daarnaast is er een maximumaantal deelnemers wat kan starten.

Vrijwilligers
Om alle hindernissen op het zes kilometer lange parcours goed te bemannen, is de organisatie ook op zoek naar extra vrijwilligers. Heb je tijd en zin om zondag 29 maart tussen 10 en 17 uur te helpen? Of een deel van deze dag? Laat het dan weten via vrijwilligers@oerparcours.nl en de organisatie neemt contact met je op.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties