Schrijen afscheid en herinnering organiseert online In Memoriam-concert

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Schrijen afscheid en herinnering organiseert een online In Memoriam-concert. Het concert vindt plaats op zondag 8 november om 14.30 uur. Aanmelden kan tot en met woensdag 4 november via www.schrijen.com. 

"Juist nu het leven wordt beperkt, voelen we onmacht. Wij willen mensen steunen en de mogelijkheid geven om stil te staan bij de herinnering", laat Schrijen in een persbericht weten. "De meerwaarde om het In Memoriam-concert te houden is nu nog waardevoller dan ooit tevoren."

Herinneringen koesteren
Elk jaar organiseert Schrijen afscheid en herinnering voor de nabestaanden voor wie zij in de periode van oktober vorig jaar tot oktober dit jaar een uitvaart heeft verzorgd een In Memoriam-concert. "Omdat het concert al jaren erg gewaardeerd wordt door de nabestaanden gaan we ook dit jaar een concert verzorgen. Maar helaas kunnen wij dit jaar in verband met het Coronavirus niemand persoonlijk uitnodigen, maar kan men het concert volgen via een livestream."

Aanmelden
Het concert vindt plaats op zondag 8 november om 14.30 uur. Aanmelden kan tot en met woensdag 4 november via www.schrijen.com. "Als u op onze website het formulier invult, ontvangt u een persoonlijke code om de livestream te kunnen volgen. Deze code kan eenmalig gebruikt worden en niet worden doorgestuurd. Het meekijken op de livestream is beperkt tot 500 mensen, dus heeft een partner, kind, kleinkind of mede-zuster/broeder voorrang op het ontvangen van een code ten opzichte van overige familieleden of kennissen. Overige familieleden of kennissen kunnen zich wel aanmelden, maar worden dan geplaatst op een reservelijst. U krijgt dan op donderdag 5 of vrijdag 6 november een e-mail of u mee kunt kijken met de livestream."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties