‘Roodtrip’ doet toeristische plekken in Land van Cuijk aan

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Komende maand maakt het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk een ‘Roodtrip’ door het Land van Cuijk. In juli en augustus worden liefst 29 locaties bezocht. Het is een goede manier om te ontdekken wat er komende zomer in het Land van Cuijk te beleven valt.

De Roodtrip maakt onderdeel uit van de toeristische campagne ‘Land van Cuijk, hét geheim van Noordoost-Brabant’. De campagne is ontwikkeld door het RBT Land van Cuijk, in samenwerking met de creatieve partners Cybox en Di-visie. De campagne richt zich zowel op de inwoners van het Land van Cuijk (‘ga op ontdekkingstocht in je eigen achtertuin’) als op de vakantiegangers die deze zomer de regio bezoeken (‘psst…hier moet je zijn’).

Etappes
Vrijwilligers van het RBT trekken met een rode Fiat 500 -vandaar de naam Roodtrip- zes dagen lang kriskras door het Land van Cuijk. Zij stoppen op plekken waar veel vakantiegangers samenkomen of passeren. In totaal worden 22 verblijfsaccommodaties en bezienswaardigheden bezocht. Daarnaast doet de Roodtrip ook de grootste kernen van het Land van Cuijk aan. De eerste etappe is op woensdag 15 juli.
Op de pauzeplekken van de Roodtrip wordt promotiemateriaal over het Land van Cuijk uitgedeeld, waaronder de speciaal voor deze gelegenheid samengestelde vakantiekrant. De krant biedt een actueel overzicht van de activiteiten en evenementen in het Land van Cuijk in juli en augustus.
Daarnaast wordt aan de voorbijgangers gevraagd welke bijzondere plekken in het Land van Cuijk zij willen aanbevelen aan andere recreanten. Die beelden worden later via onder meer sociale media en website gedeeld.

Benieuwd naar wanneer de Roodtrip bij jou in de buurt komt? Kijk op www.rbtlandvancuijk.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties