Nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert

Poetszorg, poetsen met een praatje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot frictie in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.

Poetszorg, poetsen met een praatje, is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt.

Goed gereedschap is het halve werk
Door de kwaliteit van de poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie.

Nu ook in Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert
Poetszorg is sinds 1 januari 2021 een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in de gemeente Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning voor Poetszorg kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

Voordelen
De voordelen van Poetszorg, poetsen met een praatje, zijn groot:
- een vaste poetshulp
- persoonlijk contact
- een zichtbaar beter poetsresultaat door het gebruik van de eigen, gratis, milieuvriendelijke poetsmiddelen
- Korte lijnen
- Dicht in de buurt.

Dankbaar werk
Werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje is dankbaar. Je bouwt een hechte band op met je klanten en je kunt maximaal 24 uur flexibel aan de slag.

Meer informatie
Meer informatie over Poetszorg, poetsen met een praatje, is te vinden op de website www.poetszorg.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 085-0761100.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties