Online workshop Walk & Talk met Wendy Theunissen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - De bibliotheek organiseert elke maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk: Walk & Talk. De eerstvolgende bijeenkomst vindt online plaats op donderdag 6 mei van 10 tot 11.30 uur. De gastspreker van deze bijeenkomst is Wendy Teunissen (foto), werkzaam als psychosociaal therapeut vanuit haar eigen praktijk.

Wendy geeft therapie en trainingen op basis van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) aan mensen die op zoek zijn naar een manier om meer uit hun leven te halen. "We leven in een wereld waarin de nadruk ligt op presteren. Er wordt veel van ons verwacht en we verwachten vaak ook veel van onszelf. Dan kan er een moment komen waarop je merkt dat je jezelf voorbij gelopen bent en je je afvraagt waar je eigenlijk staat in het leven. Misschien heb je last van vermoeidheid, lusteloosheid, prikkelbaarheid, stress, onzekerheid, angst, verdriet, boosheid of pijn."
Tijdens deze Walk&Talk laat Wendy zien hoe ze je hier bij kan helpen om er voor te zorgen dat je weer richting aan je leven kan geven, zodat je met een goed gevoel de zoektocht naar een baan kan aangaan.

Meld je online aan via http://bit.ly/walktalk6mei om gratis online deel te nemen. Je ontvangt dan een link om online via Zoom deel te nemen.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties