De Leijgraaf opent donderdag 4 februari online haar deuren

Online Open Avond: ‘Hier ga jij het maken’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VEGHEL/OSS/CUIJK - De Leijgraaf houdt op donderdag 4 februari haar Online Open Avond. Toekomstige studenten kunnen online bij De Leijgraaf terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Zij kunnen zichzelf uitgebreid informeren over wat dit ROC allemaal aanbied aan studiemogelijkheden.

Online presentaties
Tijdens de Online Open Avond is er van alles te ontdekken. Je krijgt informatie over opleidingen. Via www.leijgraaf.nl vind je video’s, virtuele rondleidingen en kun je via live-chats direct vragen stellen aan docenten en studenten. Je leert De Leijgraaf en de opleidingsmogelijkheden goed kennen vanachter je computer of met je telefoon.

Algemene informatie
Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook welkom om de Online Open Avond te bezoeken. De Online Open Avond is ‘live’ op donderdag 4 februari van 17 tot 20 uur. Informatie over de Online Open Avond en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl. Je kunt je ook alvast registreren voor de Online Open Avond dan weet je zeker dat je niets mist.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties