Nieuwe website Brabant Woont Slim

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Het energieloket Brabant Woont Slim heeft een nieuwe website. De website helpt u, als inwoner van gemeente Grave, met alle vragen die u hebt omtrent het verduurzamen van uw woning. Met deze hulp woont u niet alleen comfortabeler maar bespaart u jaarlijks geld op de energierekening. De nieuwe website is moderner, overzichtelijker en speelt nog beter in op uw persoonlijke hulpvraag.

Brabant Woont Slim komt voort uit het Energieakkoord van 2013 en is sindsdien het energieloket voor de inwoners van 14 gemeenten in Noordoost-Brabant. Het energieloket biedt op een laagdrempelige en onafhankelijke manier advies, hulp en begeleiding aan, zodat het voor iedereen mogelijk is om zijn huis te verduurzamen. Door middel van subsidies hoeft dat niet duur te zijn.

Wat is anders
U kunt op www.brabantwoontslim.nl terecht voor uw hulpvraag over het verduurzamen van uw huis. Als nieuw onderdeel wordt inzichtelijk welke lokale partijen actief zijn in uw gemeente of regio. Hierdoor versimpelt de zoektocht naar een geschikte uitvoerder en weet u bij welke partij u terecht kan voor bijvoorbeeld een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen.

Op de nieuwe website van Brabant Woont Slim is er bovendien meer oog voor kleine maatregelen die u kan treffen om uw huis te verduurzamen. Zo kan iedereen stappen zetten.

Contact
Hebt u vragen over het verduurzamen van uw huis, bent u benieuwd welke subsidies er allemaal zijn of bent u op zoek naar inspiratie? Neem contact met voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur via 085-0410070. U kunt Brabant Woont Slim ook altijd mailen via info@brabantwoontslim.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties