Make Your Day: open avond voor jouw talent bij ROC De Leijgraaf

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VEGHEL/OSS/CUIJK - Leerlingen die nog geen studiekeuze hebben gemaakt of die graag hulp willen bij het aanmelden, verwelkomt ROC De Leijgraaf graag op de open avond op woensdag 8 mei, de laatste reguliere open avond van dit schooljaar. Thema is ‘Make Your Day’: de open avond voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestigingen van De Leijgraaf terecht om te ontdekken welke mbo-studie het beste bij hem of haar past. Voorlichters staan klaar om alles te vertellen over opleidingen binnen Food, Lifestyle, Health, Technology en Business.

Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de open avond te bezoeken. Informatie over de open avond en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl/openavond 

De open avond is woensdag 8 mei van 17 tot 20 uur. De volgende locaties zijn geopend Euterpelaan 100 in Oss, Nelson Mandelaboulevard 4 (Talentencampus) in Oss, Jan van Cuijkstraat 52 in Cuijk, Beversestraat 20 in Cuijk en Muntelaar 10 in Veghel.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties