Lijsttrekkers Land van Cuijk in Barretje 0486 van Jolanda Linders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - In de negende aflevering van het Omroep Land van Cuijk-praatprogramma Barretje 0486 van de Graafse Jolanda Linders is lijstrekker van het CDA Land van Cuijk Bouke de Bruin te gast. De Bruin is momenteel wethouder in de gemeente Boxmeer en strijdt samen met de andere politieke partijen om de 37 te verdelen zetels in de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Presentator Jolanda Linders spreekt met Bouke de Bruin over haar passie voor duurzaamheid en bestuurlijke vernieuwingen. Ze heeft een drukke agenda, die de gehele dag gevuld is met allerlei gesprekken en activiteiten. Toch weet ze voldoende tijd te nemen om gedachten te ordenen en over bepaalde zaken na te denken. "Het helpt dat we thuis een hond hebben, wat mij verplicht om meerdere keren per dag te wandelen in grote rondes."

De uitzending is vanaf maandag 6 september te zien op Omroep Land van Cuijk in de uitzendcarrousel en is de eerste van een serie met lijstrekkers in het Land van Cuijk.
Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl. Het programma is onder andere te volgen via Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475 en via www.omroeplandvancuijk.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties