De Leijgraaf opent deuren voor oriënterende leerling

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VEGHEL/OSS/CUIJK - Een goede studiekeuze maken is een belangrijke stap met het oog op de toekomst. Andere jaren bezochten laatstejaars leerlingen van het voortgezet onderwijs verschillende scholen, gingen sfeer proeven en lieten zich voorlichten. Dit jaar was dat allemaal anders. Online Open Dagen en virtuele rondleidingen, op basis daarvan moesten veel leerlingen hún keuze maken.

Ondanks er dit jaar door de coronamaatregelen geen enkele open dag op locatie is doorgegaan, hebben veel laatstejaars leerlingen hun keuze wel al gemaakt. Een enkeling heeft dit vanwege twijfel of hoop op een bezoek, nog niet gedaan.
Speciaal voor deze nog zoekende leerling, opent De Leijgraaf haar deuren op maandag 26, woensdag 28 en donderdag 29 april. Op die dagen is het op reservering mogelijk om in de avonduren de school te bezoeken, een rondleiding te krijgen én in gesprek te gaan met een docent of student.

Reserveer een tijdslot en bezoek
Via de website van De Leijgraaf kunnen deze leerlingen zich aanmelden en een voorkeur voor een tijdslot doorgeven. Op deze manier kan De Leijgraaf leerlingen in kleine groepen ontvangen en geheel coronaproof voorlichting geven. Leerlingen die hier aan deel willen nemen, zijn verplicht zichzelf aan te melden via www.leijgraaf.nl/tijdslot

En voor de jongeren die toch liever digitaal kennis willen maken, zijn er ook verschillende mogelijkheden zoals een 1-op-1 digitaal ‘Eerste Hulp Bij Studiekeuze' gesprek of virtuele rondleidingen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties