Langenboom

Zondag 11 maart live verkiezingsdebat in Mill

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Lokale Omroep Mill (LOM) houdt zondag 11 maart samen met De Neije Krant een politiek verkiezingsdebat voor de gemeente Mill en Sint Hubert, waar Langenboom onderdeel van is. Hierbij is iedereen van harte welkom. De bijeenkomst start om klokslag 11 uur in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tevens is dit debat rechtstreeks te volgen via TV en radio.

Discussieleider Jan van der Meer, voormalig Millenaar en ex-wethouder in Nijmegen, voelt de drie politieke partijen aan de tand voelen over diverse onderwerpen. Algemeen Belang '90 (AB90), CDA en VierKernenPartij (VKP) kunnen reageren op enkele stellingen en met elkaar over de meest uiteenlopende onderwerpen discussiëren.
Mogelijk wil ook het aanwezige publiek nog reageren. Hiervoor gaat Frans Duijnstee met de microfoon de zaal in om reacties op te halen. Onlangs deed hij ook wat interviewtjes met inwoners op het marktplein over verschillende politieke onderwerpen. Deze zijn ook komende zondag te zien tijdens het verkiezingsdebat. De uitzending wordt tot aan de verkiezingen op woensdag 21 maart nog diverse malen herhaald worden via de LOM en is ook online terug te zien.

Interactief
Als alles volgens plan verloopt, kan iedereen zowel thuis als in de Theaterzaal in Myllesweerd via internet actief deelnemen. Er zijn wat stellingen en vragen waarop men kan reageren. Deze reacties worden ook meegenomen in de discussie met politieke partijen tijdens het debat. LOM is via alle providers te horen en zien. Bekijk een overzicht van de diverse frequenties op www.lokaleomroepmill.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties