Langenboom

Westernkamp voor Scouting Langenboom

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Het jaarlijkse grote kamp van Scouting Langenboom stond in het teken van western. De Welpen en Scouts gingen samen in Schaijk op kamp en kwamen als indianen en cowboys verkleed. Het programma stond volledig in het teken van de roerige tijd van het Wilde Westen met onder meer paardrijden, lassowerpen en hoefijzer gooien.

De Scouts zetten hun tenten op in het indianendorp. De Welpen kregen hun onderkomen in de saloon. Al snel kwamen zij erachter dat de vredespijp gestolen was. De hele week stond in het teken van: Wie is de dader? Door het doen van vele opdrachten kregen ze aanwijzingen. Het zouden geen Welpen zijn als ze daar niet achter kwamen. Het was een afwisselend programma van boog schieten, zwemmen, primitief koken op kampvuur, spellen, zelf koken, hutten bouwen, zingen bij kampvuur, avondspelen, knutselen en noem maar op. De hike en dropping naar Herperduin was voor vele kinderen het hoogtepunt. Iedereen kijkt terug op een geslaagd kamp.

Aanmelding nieuw seizoen
Hou jij van buitenspelen, wil je deel uit maken van een grote vriendengroep en avonturen beleven? Kijk dan op www.scoutinglangenboom.nl voor meer inlichtingen. De inschrijving voor het nieuwe seizoen is begonnen. Wil je een keer komen kijken dan mag dat ook.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties