Langenboom

Wensbomen voor Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord zijn geregeld

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - De 4 wensbomen voor de gemeente Mill en Sint Hubert zijn geregeld. "Tussen Mill en Beers hebben we bij Ebben 4 prachtige bomen gevonden", laat het organisatiecomité weten. "Komende weken wordt de constructie verder voorbereid en ook de lampjes zijn geregeld. We hebben afgelopen week ook spandoeken gehangen om te laten zien dat de 4 wensbomen geplaatst gaan worden. Het project krijgt daarmee steeds meer vorm en de basis staat. De bomen komen te staan op het Pastor Bogersplein in Sint Hubert, aan de Burgemeester Verstraatenlaan in Mill, de Dennendijk (plein) in Langenboom en het Sint Josephplein in Wilbertoord. Zaterdag 12 december is het startschot van de wensbomen in de 4 dorpen. Vanaf die datum kunnen wensschijfjes gekocht worden en zullen de lichtjes gaan branden.

"Wij hebben afgelopen weken vanuit veel verschillende kanten hulp gekregen", vertelt de organisatie. "De gemeente Mill en Sint Hubert ondersteunt ons initiatief en heel veel bedrijven helpen of hebben hulp toegezegd. Wij zijn trots op zoveel enthousiasme in onze gemeente. Ook zijn we op zoek naar initiatieven die aanhaken op de 4 wensbomen. Daarbij is al een aantal initiatieven gemeld. Zo gaat Marja Verheijen beschilderde stenen bij de bomen plaatsen. Ook zal er een wandeltocht zijn onder initiatief van Amicitia, die langs de 4 bomen zal gaan. Deze wandeltocht is 22,5 kilometer en kan eventueel in delen afgelegd worden. Ook bij OC Mill worden plannen ontwikkeld om bij te dragen aan de plannen voor de 4 wensbomen. Meer ideeen: meld het via info@4wensbomen.nl. Er zijn 2 manieren om aan de wensen bij te dragen. Zie hiervoor www.4wensbomen.nl."

Wensen op een schijfje
Op diverse plaatsen in de gemeente kunnen vanaf 12 december wensschijven gekocht worden. Deze locaties worden nog bekendgemaakt. De vergoeding daarvoor is minimaal 1 euro, en komt 100% ten goede van het goede doel 'help de helpers' van het Internationale Rode Kruis. "Hoe u de wens wil zetten op het schijfje mag u zelf bepalen. Het kan met stift, met een kaartje of een andere manier. Uw wens op het wensschijfje kan uitgebreid zijn, maar ook heel kort. U mag het schijfje zelf in de boom hangen. Hij blijft daar tot het eind van het project hangen en u kunt hem dan weer ophalen bij de boom. Hoe dat precies in zijn werk gaat laten we nog weten."

Wensen via email
Waar mogelijk wil de organisatie ook (kleine) wensen laten uitkomen. Het moment van uitvoeren zal deels afhangen van de coronamaatregelen van dat moment. "Wij als organisatie zullen afhankelijk van de inzendingen kijken hoe we de wensen zo goed mogelijk uit kunnen laten komen. We gaan daar ons uiterste best voor doen. We hopen op mooie wensen die ons inspireren om ze ook echt in praktijk te brengen. We kijken uit naar uw inzendingen op info@4wensbomen.nl."

Vanaf 12 december zal de wensboom staan in Mill, Sint Hubert, Wilbertoord en Langenboom. Informatie zal beschikbaar zijn via Facebook (4wensbomen), www.4wensbomen.nl en de Neije Krant. Ook zal de plaatsing van 4wensbomen worden vastgelegd door de LOM.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Meest gelezen

Laatste reacties