Langenboom

Vrijdag 2 november lekker griezelen in Langenboom

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Langenboom viert Halloween met het hele dorp. Dit jaar op vrijdag 2 november rondom de Tweesprong. Alle mensen jong, oud, opa’s, oma’s, moeders, vaders zijn welkom om de sfeer te komen proeven. Dit jaar is het in een iets ander jasje gegoten. Na jarenlange inzet en schitterende creaties van de bewoners van Langenboom, is het animo enigszins teruggelopen. Een Halloweentocht is dit jaar niet mogelijk. Daarom wordt De Tweesprong veranderd in een toverdorpje.

In het toverdorp kan men van alles beleven en doen. Iedereen meldt zich bij de poort voor een deelnamekaart (voor 1 euro). Hiermee krijg je toegang. Er zijn vele leuke Halloweenspellen. Op sommige plekken krijgen kinderen een lekkere beloning en ouders een kopje koffie of thee.
Bij binnenkomst gaat men eerst naar de pre-show. De tovenaar vertelt wat er gebeurd is. Hij stuurt iedereen met een opdracht weg naar het betoverd terrein. Hier zal men niet alleen een Harry Potter Toverschool aantreffen, maar spoken gooien, tattoos maken, drakenbloed drinken en pompoensoep eten hoort er ook bij. Of een lekkere marshmallow roosteren. Wil je geen last hebben van de rondlopende heksen en mummies? Neem dan een lampion mee. Spoken zijn bang voor licht.
Er wordt met alle leeftijden rekening gehouden. De jongsten mogen samen met hun ouders de opdrachten doen die voor hen geschikt zijn. Denk aan een waarzegster die voor de kleinsten verhaaltjes vertelt, Halloween memory of gewoon lekker de sfeer proeven. Voor de kinderen tot en met groep 6 kan men op het terrein ook de moeilijkere opdrachten doen. Voor jeugd vanaf groep 7 zijn er enkele speciale opdrachten toegevoegd. Wat dacht je van een bezoekje aan een begraafplaats? Voor de echte die hards is er een bosopdracht in de duisternis. Er wordt afgesloten met het Halloweenbal. Voor de allerkleinsten is er het Casperbal.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties