Langenboom

Tieneryoga start bij Yogabindu in Langenboom

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Yogabindu in Langenboom start vanaf 12 september met tieneryoga. Tieneryoga is speciaal voor jongens en meisje vanaf groep 8 tot en met ongeveer 15 jaar. De lessen zijn op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur en worden verzorgd door Chien Engel, gediplomeerd yoga- en kinderyogadocent.

"Iedereen wil iets van jou, er wordt zoveel van je gevraagd. Jij wilt met rust gelaten worden en in contact blijven met je eigen lichaam. Herken je dit, dan is tieneryoga echt iets voor jou. Het geeft je kracht en energie, maakt je sterker, geeft zelfvertrouwen, maar kan je ook helpen bij ontspanning en rust. Op spannende momenten zoals met een toets of examen voel jij je zelfverzekerder. Je leert je beter te concentreren. Wist je dat veel topsporters en popsterren aan yoga doen?"

Inhoud tieneryogales
"Tijdens de tieneryogalessen combineren we yogahoudingen, ontspanning, ademhaling en meditatie om juist dat te stimuleren: in contact te komen met jezelf. Om op deze manier te ervaren dat het goed is zoals je bent, ook al is de wereld om je heen druk, verwarrend of veeleisend. Bovendien wordt je lijf er sterk en soepel van en wie wil dat nu niet?"

Yoga en meditatie
Yoga en meditatie zorgen ervoor dat je jezelf zekerder voelt en je jezelf beter kunt ontspannen. Tijdens de les (bijvoorbeeld een toets of examen), of in contact met andere mensen en of leeftijdsgenoten. Door de houdingen wordt je lichaam sterker, ontwikkel je je spieren en wordt je gezonder. "Door yoga ontspan je meer, waardoor je ook beter kunt slapen en je fitter voelt. Kortom: tieneryoga is het moment in de week om rust te vinden, je op te laden en jezelf te mogen zijn."

Waarom tieneryoga?
• Je lichaam wordt sterker, leniger en gezonder;
• Je ervaart het contact met jezelf en je lichaam;
• Je leert ontspanningsoefeningen die je kunt gebruiken op spannende momenten zoals een spreekbeurt of examen;
• Je leert je beter concentreren;
• Voor zowel jongens als meisjes;
• En omdat het stoer en hip is.

Yogabindu is gevestigd aan de Hogeweg 1 in Langenboom. Meer info: 0486-475591, info@yogabindu.nl of www.yogabindu.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties