Langenboom

Op woensdag 12 juni in De Wis

Thema-avond ‘Pubers en social media’ in Langenboom

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Na het grote succes van de vorige thema-avond, ‘Omgaan met pubers’, vindt op woensdag 12 juni in De Wis in Langenboom een vervolgavond plaats. De werkgroep Puberbrein heeft geïnventariseerd waar de grootste behoefte ligt bij de ouders. Dit blijkt social media te zijn. De titel van de thema-avond, die duurt van 19.30 tot 22 uur, is 'Are you connected?'.

Laat je meenemen in de wereld van liken, skypen, Insta, taggen, (re)tweeten, sexting (foto), webcamseks, Snapchat, porno, sextortion en dating etc. Een inspirerende, prikkelende en praktische avond over social media en alles wat daarmee te maken heeft. Er kunnen veel vragen worden gesteld. Binnen sociale media zijn veel trends en alles gaat heel snel. Hierin participeren de kinderen/jongeren en hier zullen ouders, begeleiders en leerkrachten ook iets over moeten weten, willen zij met de kinderen/jongeren in contact blijven.

Deze leerzame en inspirerende avond wordt verzorgd door Fabriek 69, gespecialiseerd in dit thema. De avond is bedoeld voor alle ouders, maar ook voor opa’s en oma’s, leerkrachten en andere opvoeders die zich betrokken voelen bij de jeugd. De avond wordt georganiseerd door LZC Langenboom Zorg Centraal. Aanmelden kan via pamvogels@gmail.com. Toegang voor leden van LZC is gratis, niet-leden betalen 5 euro entree bij binnenkomst.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties