Langenboom

Taflan Tourspel gaat digitaal in 2020

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Het Taflan Tourspel, georganiseerd door tafeltennisvereniging Taflan uit Langenboom, is al jaren een begrip in de regio. Afgelopen jaren deden vaak meer dan 500 spelers mee. Het Tourspel is toe aan zijn 29e editie. Vanwege de coronasituatie is een aantal dingen veranderd en vernieuwd. Zo kun je dit jaar volledig digitaal deelnemen. Download en verstuur je deelnameformulier eenvoudig op www.taflan.nl/deelnemen.

Ook de betaling gaat digitaal en veilig, laat de organisatie van het Tourspel weten. "We maken het voor deelnemers lekker makkelijk en houden ons tegelijkertijd aan de richtlijnen. Mocht je niet digitaal kunnen of willen inleveren dan kun je het deelnameformulier inclusief inschrijfgeld ook nog altijd via de post versturen. Zie www.taflan.nl/spelregels voor details."

Hoe werkt het?
Elke deelnemer vult 25 wielrenners in die elke dag punten kunnen scoren. Daarnaast kunnen 5 reserves ingevuld worden. Deze worden ingezet wanneer er renners van jouw lijst uiteindelijk niet deelnemen aan de Tour de France. Je scoort elke dag punten wanneer één of meerdere van jouw gekozen renners in die etappe in de top 10 eindigen. De eindstand van de Tour telt zelfs dubbel. Ook is er een ploegenklassement. Voeg 5 deelnameformulieren samen, bedenk een leuke naam voor je ploeg en neem het op tegen andere ploegen uit de regio.

Wat kan je winnen?
Elk jaar is er een goed gevulde prijzenpot. De beste 10 deelnemers uit het individuele klassement hebben prijs, met als hoofdprijs voor de winnaar maar liefst 150 euro. Bij de ploegen zijn er prijzen voor de beste 5 teams. Daarnaast zijn er nog tal van andere prijzen te winnen. Er is een dagprijs voor degene die per etappe de meeste punten heeft gescoord. Elke dag is er een kleinigheid voor alle nummers 100, 200, 300 enzovoort. Tevens is er een prijs voor de speler die de top 3 van de Tour de France juist voorspelt. Het halen van 0 punten blijkt lastiger dan gedacht, waardoor er een hevige strijd is ontstaan om helemaal onderaan te eindigen. Deze plaats wordt daarom beloond met een unieke prijs.

Hoe doe je mee?
Op www.taflan.nl download je je deelnameformulier(en). Ook kun je daar de spelregels nog even rustig teruglezen en vind je tevens de eindstand van het Tourspel van vorig jaar. Vul je deelnameformulier(en) in en verstuur ze via www.taflan.nl/deelnemen. Je ontvangt dan een link om digitaal te betalen. Er kan ingeleverd worden tot 29 augustus 12 uur.
Wil je meer weten stuur dan een e-mail naar taflantourspel@gmail.com.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties