Langenboom

Taflan actief in de regio

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Afgelopen weken vonden de Kanjertrainingen plaats bij tafeltennisvereniging Taflan in Langenboom. Vijf weken lang werd er door de jeugd hard geoefend om uiteindelijk het felbegeerde diploma te halen. Alle belangrijke onderdelen van tafeltennis kwamen aan bod: balans, concentratie, coördinatie, voetenwerk, balgevoel en spin. De laatste training kwam het erop aan. Wie zouden er het felbegeerde Kanjerdiploma halen? Met opperste concentratie werd er gestreden om het diploma te verdienen. Uiteindelijk heeft alle jeugd het diploma in ontvangst mogen nemen.

Een week later was voor de jeugd (en recreanten) de laatste training van het seizoen. Deze training werd afgesloten met allerlei verschillende spelletjes. De jeugdgroep van Taflan is het afgelopen jaar aardig gegroeid en de jeugd gaat goed vooruit.

Ook de koningsfeesten gingen niet aan Taflan voorbij. Zo vonden op vrijdag 20 april in Langenboom en Mill de Koningsspelen voor de basisschoolleerlingen plaats. Vrijdagochtend 27 april werd er in Langenboom vanuit de LOC een Koningsdag georganiseerd. 's middags was het de beurt aan Zeeland, waar SJB een Koningsdag georganiseerd had. Ook hier hebben veel kinderen het plezier van onze leuke tafeltennissport mogen ervaren. Zelfs burgemeester Marnix Bakermans van gemeente Landerd stond zijn ambtsketen even af om een balletje te slaan tegen onze robot.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties