Langenboom

Staatssecretaris Mona Keijzer komt naar Langenboom en Mill

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Op maandag 5 maart bezoekt staatssecretaris Mona Keijzer van Economische zaken en Klimaat, op uitnodiging van Dorpslijst Langenboom en het CDA, een bezoek aan Metaalbouw Vloet in Mill en het Museum Nostalgie en Techniek in Langenboom. Thema’s waarover gesproken zal worden zijn onder meer het aantrekken en opleiden van technische vakmensen, lokale klimaatprojecten en de maatschappelijk inzet van familiebedrijven. Ook Tweede-Kamerlid Erik Ronnes is bij dit bezoek aanwezig.

Mona Keijzer.

In Mill brengt staatssecretaris Mona Keijzer een bezoek aan Metaalbouw Vloet en gaat ze in gesprek met een groep lokale ondernemers. Om 18 uur brengt de staatssecretaris een bezoek aan het museum Nostalgie en techniek in Langenboom. Hier wordt zij bijgepraat over het lokale energieproject 'Eigen Kweek' en zal de industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg een manifest overhandigen.
Stichting Eigen Kweek presenteert het project van de gezamenlijke zonnecollectoren, waarbij inwoners die geen geschikt dak hebben zonnepanelen kunnen kopen om daarmee eigen duurzame energie op te wekken.

De industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg presenteert bij monde van Martin van Collenburg, directeur MSD Boxmeer, actuele thema’s uit het Land van Cuijk en overhandigt een manifest aan de staatssecretaris.

Petra van Schayik, raadslid van Dorpslijst Langenboom en CDA-raadslid Mark Janssen: "We vinden het een eer Mona Keijzer te mogen ontvangen en nodigen ondernemers uit onze gemeente uit bij dit bezoek aanwezig te zijn. Een mooi moment om ‘ons’ lokale geluid in Den Haag te laten horen. Goede plannen met elkaar delen en daarna vooral realiseren."

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties