Langenboom

Smaakdocenten gezocht voor Smaakcentrum in Langenboom

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Al twee jaar bestaat het Smaakcentrum Mill-Grave; daar waar kinderen op een positieve en speelse manier met alle facetten van gezonde voeding in aanraking komen. De kinderen uit groep 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeenten Mill en Sint Hubert en Grave komen drie ochtenden per schooljaar naar het Smaakcentrum in Langenboom en volgen hier de theorie- en praktijklessen. Sinds de oprichting hebben al meer dan 400 leerlingen de leerzame lessen gevolgd en heerlijke gerechten gekookt.

Smaakcentrum Mill-Grave draait volledig op vrijwilligers, waarbij de locatiemanager voor de coördinatie en inkoop zorgt. "Zonder de twintig vrijwilligers kunnen de activiteiten niet worden uitgevoerd en kan het Smaakcentrum niet bestaan. Momenteel is er een groot tekort aan theoriedocenten, waardoor het verzorgen van de smaaklessen aan de leerlingen serieus in gevaar komt", laat locatiemanager Monique Nelson weten.

De theorielessen zijn door Stichting Smaakcentrum ontwikkeld waarbij er op een interactieve manier de kennis over gezonde voeding wordt gedeeld met de leerlingen. Monique: "Wilt u deze belangrijke lessen geven aan onze tieners? Dan bent u van harte welkom bij het Smaakcentrum Mill-Grave. Ik leg u graag uit wat we doen en in overleg kijken we samen hoe we uw hulp kunnen inzetten. Uiteraard zorgt het Smaakcentrum voor een goede begeleiding en lesmateriaal."

Eind september starten de smaaklessen weer. Belangstelling? Neem contact op met Monique Nelson via mo@hetmoment.info of 06-51110082. Meer weten over het Smaakcentrum? Kijk dan op www.smaakcentrum.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties