Langenboom

Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan

Scouting Langenboom Zeeland gaat 4 september weer van start

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND/LANGENBOOM - Het nieuwe seizoen van Scouting Langenboom Zeeland gaat vrijdag 4 september van start. Zoek je nog een leuke hobby waar je veel vrienden voor het leven krijgt? Houd je van uitdagende programma’s? Ben je graag buiten bezig zijn? Dan is scouting iets voor jou. Kinderen worden door het scoutingspel erg zelfstandig. Vooral de sociale vaardigheden worden erg gestimuleerd. Zou je mee willen helpen dit de kinderen te bieden, wordt dan (deeltijd)leiding.

Ondanks de moeilijke situatie afgelopen maanden hebben de leden een mooi Avatarkamp gehad. Die vond noodgedwongen in Langenboom plaats. Alle vier de elementen kwamen aan bod. Water werd vooral bij de Kuilen beleefd. Ook de buikschuifbaan was te gek. Vuur was natuurlijk het kampvuur met een spectaculaire manier om het vuur te ontbranden. Aarde werd vooral met modder, huttenbouwen en lekker spelen beleefd. Lucht was het klimparcours waar ze op grote hoogte door de lucht klommen. Dit gold voor de Welpen. De Scouts gingen een stapje verder. De spellen waren nog uitdagender. Ze bouwde een eigen keuken waar ze elk dag een lekkere maaltijd kookten. Met een vlot varen over de Raam. Primitief koken waarbij krekelloempia's , gerookte zalm, frietjes op een dakotavuur, kip boven het kampvuur enzo niet mochten ontbreken. Uiteindelijk op een geheime locatie overnachten in een zelf gemaakt 'frietzakje'. Dat is op en top scouting.

Scouting Langenboom Zeeland start dus 4 september weer op. Elke vrijdag draaien de groepen. Welpen 1 (7 jaar tot en met groep 5) bijten van 16.30 tot 18 uur het spits af. Welpen 2 (groep 6 en 7) zijn van 18 tot 19.30 uur aan de beurt. De scouts (11 tot en met 14 jaar) zijn van 19 tot 21 uur van de partij. De Stamgroep van 18 jaar en ouder komt eens per maand bij elkaar. Neem voor meer informatie contact op via info@scoutinglangenboom.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties