Langenboom

'Peentjes zweten voor tennisgoud in Langenboom'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Vrijwilligers van de Langenboomse Tennisvereniging TCL steken deze zomer hun handen flink uit hun mouwen. Alles moet er spik en span bij liggen als het tennisgoud en -zilver weer verdeeld gaat worden op 27 augustus tijdens het Tennis je Rijk-toernooi. Dat wordt peentjes zweten voor de aanpakkers.

Zo is afgelopen week de oude bestrating van het terras verwijderd. Het zevental terraswerkers zorgde ervoor dat alle oude tegels netjes op pallets werden gestapeld. Ook Willy Vermeulen was van de partij om haar steentje bij te dragen. Zij is ook één van de organisatoren van het TCL Tennis je Rijk-toernooi. “Dit jaar moet het evenement weer een hoogtepunt worden voor onze vereniging en de vele tennisliefhebbers die op ons gouden toernooi afkomen”, vindt ze. Goud is de hoofdprijs voor één van de winnende koppels van de zevende editie van het Open Zomertoernooi Langenboom. Dit tennisspektakel vindt plaats van 19 tot en met 27 augustus.

Om kans te maken op deze waardevolle prijs moet je in ieder geval als koppel voor zaterdag 5 augustus inschrijven via www.toernooi.nl. “Naast een volle spelersbak, hopen wij ook veel publiek te verwelkomen", gaat Willy verder. "Mensen kunnen de spannende tenniswedstrijden bekijken en meteen genieten van het opgeknapte en sfeervol versierde tennispark."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties