Langenboom

Opnieuw stoep-, schuur- en garageverkoop in Langenboom

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Zondag 5 september staat de zevende editie van de stoep- schuur- en garageverkoop op het programma in de gemeente Mill en Sint Hubert. Van 11 tot 16 uur bieden onder andere in Langenboom tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. Ook deelnemen? Zorg dan dat u voor zaterdag 28 augustus uw adresgegevens en postcode en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar info@uitinmill.nl. Deelnemen is gratis. (foto: Toon Willems)

Stichting Activiteiten Mill (SAM) verzamelt de adressen waar op 5 september materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein.
Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op 5 september met de lijst adressen in de hand hun ronde maken.
Deelnemen is gratis. Al is na het doen van goede zaken een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill (NL94RABO0134383133) van harte welkom. Meer weten over SAM? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl

|Doorsturen

Miranda

2021-07-02 20:42:44

Is dit werkelijk gepland in het weekend van de Nederlandse Formule 1???

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties