Langenboom

Nieuw in Langenboom: café De Misse

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Binnenkort opent in Langenboom café De Misse, de nieuwe huiskamer van het dorp. In dit hippe bruincafé kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie en een koud biertje, maar ook om een sportwedstrijd te kijken of gewoon gezellig met vrienden te kletsen. Er is voor iedereen plek. De horecazaak is te vinden in De Wis, in het centrum van Langenboom.

De man achter café De Misse is Rob Neijts, bekend van Herberg D'n Brouwer uit Zeeland. Een van zijn passies is speciaalbier. Hij heeft inmiddels een enorme collectie opgebouwd. Het zijn stuk voor stuk bijzondere bieren die met liefde en plezier worden geserveerd uit de fles of van de tap. “Uiteraard zorgen we dat in Langenboom ook een ruim assortiment speciaalbier aanwezig is”, lacht hij. “Daar hoort iets lekkers te snacken bij. Er is voldoende aanbod de inwendige mens tevreden te houden.”
In de zomermaanden ben je van woensdag tot en met zondag tussen 11 en 23 uur van harte welkom in het café en op het zonnige terras. “De overige negen maanden van het jaar zijn we open op vrijdag, zaterdag en zondag”, licht Rob toe.

Maandag 12 juli is de samenwerkingsovereenkomst met De Wis ondertekend. Het is nu een kwestie van tijd voordat de deuren van café De Misse echt open kunnen. De verwachting is medio augustus. De horecazaak is gevestigd aan de Dominicanenstraat 47 in Langenboom. Meer informatie vind je op www.cafedemisse.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties