Langenboom

Muziek in de kerk van Langenboom

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - In de kerk van Langenboom vindt zondag 27 oktober een bijzondere gebeurtenis plaats. Er zijn optredens van ensembles en solisten uit Langenboom, die er heel veel zin in hebben om hun muzikale talenten aan het publiek te tonen. Het belooft een zeer gevarieerde, muzikale middag te worden, net als voorgaande jaren. De kerk is hiervoor speciaal aangepast om de akoestiek te optimaliseren.

 

Het publiek kan genieten van het drumduo Dennis Verstegen en Koen Nooijen. Daarnaast treedt Theo Gerrits op, tezamen met zijn zus Loes, Piet Otten en Mijke Slaats. Zeer bijzonder is de muziek van de zusjes Kyara en Taleah van Ras op dwarsfluit en klokkenspel, waarbij ze begeleid worden door vader Frans. Het optreden van vader André en zoon Pieter van Doorn is hartverwarmend, terwijl Koos Sommers de aanwezigen met zijn warme stem zal vermaken. En wat dacht je van koor Aksent dat ruim vijftig jaar ervaring meebrengt met prachtige samenzang.
De organisatie is bijzonder blij met het optreden van kinderkoor De Muzieknootjes. Voor de eerste keer kan men genieten van het bijzondere gitaarspel van gitaarleraar Paul van der Heijden met enkele van zijn leerlingen. In Langenboom woont nog een zangeres met een prachtige stem, namelijk Christien Holleman. Zij verzorgt een optreden met haar Misty River Band. Tevens wordt er een geweldig slotlied ingestudeerd dat door iedereen meegezongen kan worden. Ferdinand Kersten zorgt er wederom voor dat het geluid uitstekend klinkt.

De aanvang is 13.45 uur. De toegang is gratis. De opbrengst van de koffie, thee en frisdrank komt ten goede aan de Amara Foundation, waarvan carnavalsprinses Carmen penningmeester is. Zij verleent hulp aan ouderloze en gehandicapte kinderen in Kisumu (Kenia), op het gebied van huisvesting, onderwijs en gezondheidszorg.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties