Langenboom

Muziek in de Familie op 5 november in Langenboom

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - De kerk van Langenboom is zondag 5 november het decor voor een bijzondere gebeurtenis. Om de akoestiek te optimaliseren zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd. Er vinden negen optredens plaats van ensembles en solisten die hun muzikale talenten aan het publiek willen tonen. Het wordt een zeer gevarieerde middag.

Het publiek kan genieten van het drumduo Dennis Verstegen en Koen Nooijen. Zij krijgen versterking van de zusjes Kyara en Taleah van Ras met dwarsfluit en klokkenspel. Daarnaast treedt Theo Gerrits op, tezamen met zijn zus Loes, Piet Otten en Mijke Slaats. De muzikale talenten, die De Buuv vormen, zijn in de gehele regio bekend. Het optreden van vader André en zoon Pieter van Doorn is hartverwarmend.
Theo Josemanders heeft niet voor niets een hele schare supporters, terwijl Koos Sommers met zijn warme stem zal verrassen. Het koor Aksent neemt ruim vijftig jaar ervaring mee met prachtige samenzang en de schoolkinderen van 't Stekske spelen blokfluit en brengten het schoollied ten gehore.

De aanvang is 13.45 uur. De toegang is gratis. De opbrengst van de koffie, thee en frisdrank verkoop komt ten goede aan de actie 'ondersteuning van weeskinderen in Kenia' van Stichting Klaartje Derks.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties