Langenboom

MAX SkinCare in Langenboom: praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Gerrie van Bokhoven (56) is sinds 2005 eigenaresse van MAX SkinCare, een moderne eigentijdse praktijk voor huidverbetering in Langenboom. Mijn klanten komen vooral uit het Land van Cuijk, regio Uden, Grave, Schaijk en de rest van Oost-Brabant. Maar ook uit het Land van Maas & Waal, aangezien ik voorheen mijn praktijk in Beneden Leeuwen had.

"Ik wil meer dan alleen verzorgende en huidverbeterende behandelingen geven", vertelt Gerrie. "Daarom werk ik in mijn praktijk samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Daardoor wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde BIG-geregistreerde huidtherapeute, waardoor bij een aanvullende verzekering behandelingen vaak vergoed worden."

Injectables en botox
Ook heeft Gerrie een samenwerking met de cosmetisch arts Christa Stojkovic voor injectables en botoxinspuitingen. "Als het om injectables en botox gaat, wil je er uiteraard in de eerste plaats van verzekerd zijn dat dit op een deskundige en veilige manier wordt gedaan. Christa is bij de Velthuis Kliniek opgeleid tot cosmetisch arts, zij is daar ook werkzaam geweest. Door continue bijscholing blijft zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken en ze werkt uitsluitend met afbreekbare goedgekeurde A-merken. Tevens is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde."

Bij MAX SkinCare wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende productlijnen van Dermalogica, IMAGE Skincare en Jan Marini. "Deze zogenoemde ‘cosmeceuticals’ zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden."
Bij MAX SkinCare kun je trouwens ook terecht voor diverse schoonheidsproducten, zoals de natural tanning spray van Marc Inbane en het originele wimperserum van Le Grande, dat voor gezonde vollere en lange wimpers zorgt.

Huidverzorging of huidverbetering?
Er is een duidelijk verschil tussen huidverzorging en huidverbetering, geeft Gerrie aan. "Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld gebruik te maken van apparatuur, diverse peelings, bindweefselmassage of suppletie van binnenuit in te zetten. MAX SkinCare beschikt ook over de een lichttherapie voor collageeninductie met behulp van de Collageen Booster."

Voedingssupplementen
Omdat huidproblemen ook vaak van binnenuit ontstaan werkt Gerrie in de praktijk ook met de hoogwaardige supplementen van Zinzino. "Beginnend met een unieke bloedtest, brengt het 3-stappen Zinzino gezondheidsprotocol evenwicht, herstel en balans van het lichaam, waardoor huidproblemen ook van binnenuit aangepakt worden. Daarnaast zorgen deze producten voor een goed immuunsysteem zodat het lichaam hoed beschermd is tegen virussen en bacteriën."

Duurzaam ontharen
Ook voor duurzaam ontharen kun je terecht bij MAX SkinCare. Wil je snel resultaat voor een voordelig tarief? Start dan deze winter met definitief ontharen van je oksels voor de speciale actieprijs van 55 euro per behandeling (in plaats van 85 euro). En neem je direct een pakket af van vijf behandelingen, dan krijg je de zesde behandeling gratis! Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Ook hier zijn supervoordelige tarieven voor.
Daarnaast ben je bij MAX Skincare ook altijd welkom voor een gratis en vrijblijvende intake.

MAX SkinCare
Thomasweg 36
5453 KJ Langenboom
06-51363778
info@maxskincare.nl 
www.maxskincare.nl 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Meest gelezen

Laatste reacties