Langenboom

Langenboms Buuten op eerste pinksterdag

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM -Voor de zevende keer vindt op eerste pinksterdag, zondag 20 mei, Langenboms Buuten plaats bij De Hinde. Voor het eerst in jaren is de opzet van het jaarlijkse evenement veranderd. Er is geen buitenmarkt meer, maar wel nog steeds veel livemuziek en gezelligheid.

Langenboms Buuten wordt geopend om 14 uur door The Rocking Sixties. Zij brengen op een ongedwongen manier rock-'n-roll en andere dansbare muziek. Denk hierbij aan de foxtrot, jive, slowen en swing. Rond half 5 zijn de Dutch Roses aan de beurt. Muziek maken is voor de vijf bandleden zoveel veel meer dan alleen een nummer goed spelen. De heren brengen vaak verrassende nummers met vierstemmige zang. Als laatste beklimt de bekende Langenboomse rockformatie Warning het podium. De band bestaande uit gitarist Peter Kuppen, percussionist Jo Kuppen, basist Leo Janssen en zanger/gitarist Henk Nederkoorn. 

Voor het hele gezin
De kinderen hoeven zich niet vervelen op het mooi aangelegde en afgesloten park. Ze kunnen naar hartenlust skelteren en springen op het luchtkussen. Iedereen kan heerlijk genieten van de Brabantse gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje op het zonnige terras. Zo wordt ook deze editie van Langenboms Buuten een gezellige dag uit voor het hele gezin.
Langenboms Buuten vindt plaats op zondag 20 mei van 14 tot 20 uur op het terrein van De Hinde aan de Rogstraat in Langenboom. De entree en het parkeren zijn gratis. Voor meer informatie kun je kijken op www.langenbomsbuuten.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties