Langenboom

Landelijke opschoondag in Langenboom

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - De landelijke opschoondag vindt zaterdag 24 maart plaats. In heel Nederland gaan mensen naar buiten om hun eigen straat of buurt schoon te maken van straatvuil. Langenboom doet hier al jaren aan mee. De dorpsraad, Follow-Up en Scouting Langenboom organiseren dit voor het dorp. Iedereen die in twee uurtjes tijd zijn/haar buurt schoon wil maken is van harte welkom. De start is om 10 uur vanuit de tweesprong Dennendijk 8. Om 12 uur is er een gezamenlijke afsluiting met een worstenbroodje.

Wanneer je deelneemt aan de Landelijke Opschoondag dan word je voorzien van alle benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken. Mensen die vanuit hun eigen huis/buurt starten, vermeld dit even bij de aanmelding. Evenals het aantal volwassenen en kinderen. Aanmelden kan bij Tiny van Hal, Streepgraniet 5 in  Langenboom. Te bereiken via mjvanhal@msn.com, 0622525590 en 0486-431725.

Vergoeding
Verenigingen die meedoen ontvangen een vergoeding. Met minimaal vijf leden is er een vergoeding van 20 euro, bij tien leden of meer krijgt de vereniging een vergoeding van 40 euro. De kinderen die deelnemen krijgen een leuk aandenken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties