Langenboom

Kuilenloop Langenboom op 6 september

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Zondag 6 september om 11 uur vindt in Langenboom weer de Kuilenloop plaats. De Kuilenloop is een trimloop/loopwedstrijd over 5 of 10 kilometer in en rondom recreatiegebied De Kuilen. Volgens de nu geldende richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Atletiekunie is het weer mogelijk een loopwedstrijd te organiseren. Deze editie van de Kuilenloop zal echter op een aantal punten anders zijn dan andere jaren.

Allereerst is er een maximum gesteld van 300 personen die aan de Kuilenloop kunnen deelnemen. Verder zal er een ‘vloeiende start’ zijn op basis van de verwachte eindtijd van de deelnemers. Dit betekent dat er per minuut circa 20 deelnemers vertrekken. Door de indeling op verwachte eindtijd zal het inhalen op het parcours beperkt blijven. De rangschikking in de uitslag vindt plaats op basis van de netto gelopen eindtijd.
Om de vorming van grotere groepen deelnemers tegen te gaan is er dit jaar geen omkleedgelegenheid of ruimte om spullen achter te laten. Deelnemers wordt verzocht startklaar naar de Kuilenloop te komen. Er is dit jaar ook geen prijsuitreiking, eventueel gewonnen prijzen worden achteraf toegestuurd. Verder is er geen mogelijkheid tot inschrijving op de wedstrijddag zelf. Deelname aan de Kuilenloop is alleen mogelijk na het invullen van een gezondheidscheck. Deze check moeten de deelnemers voorafgaand aan de wedstrijd invullen. Pas daarna wordt een startnummer verstrekt. Kijk voor nog meer informatie of om in te schrijven op www.kuilenloop.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties