Langenboom

Kofferbakverkoop in Langenboom op zondag 5 april

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf jouw overbodige spullen. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op de kofferbakverkoop georganiseerd door carnavalsvereniging De Verkuskoppe op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan spullen te koop aanbieden op internet. Zondag 5 april van 9 tot 15 uur achter café D'n Bens aan de Dominicanenstraat 34 in Langenboom.

De kofferbakverkoop is zeer interessant voor particulieren. Je kunt je tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van je auto verkopen. Ook heeft iedereen een klein stukje grond bij de auto tot zijn/haar beschikking om de kostbare waar uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers op het sportterrein achter D'n Bens.
Standhouders uit de hele regio komen naar deze gezellige kofferbakverkoop. Het terrein is ingericht met een ruim terras en er zijn toiletten aanwezig. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kom en geniet van de heerlijke gemoedelijkheid en gastvrijheid van Brabant. De bezoekers zijn van 9 tot 15 uur van harte welkom. Volwassenen betalen 1,50 euro en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis het terrein op. 

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.verkuskoppe.nl om verzekerd te zijn van een plaats. Voor meer informatie: Wally Hendriks (0486-431952) of www.verkuskoppe.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties